2011. július 13., szerda

Alakformálás, karcsúsítás, feszesítés = ULTRATONE

Ultratone elektromos stimuláció

A készülékek elve a természetes mozgáshoz hasonlóan az, hogy az izmok motorikus pontjaihoz elektromos impulzusokat juttatunk el, azok mozgatása érdekében. A különbség annyi, hogy ez nem a központi idegrendszer által vezérelve az idegpályákon keresztül történik, hanem a bőrfelületen keresztül, a precízen vezérelt Ultratone bio-computer optimális jelcsomagjai által.

                                            
Az Ultratone elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újra formálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket, egyúttal ott csökkentve a nem kívánt centimétereket, ahol az a legfontosabb.


 A 35 perces kezelési idő alatt a programok akár 600 kontrakciós ciklust is létrehozhatnak. Az Ultratone fejlesztési eredménye az a speciális Microcurrent (mikroáram) jelkomponens, amely képes a sejtfehérje termelődés felgyorsítására. Ezáltal az új bőrcellák felépítésének sebessége felgyorsul, és a bőrszerkezet teljes állománya megfiatalodik. Ez a speciális jel sajátosságainál fogva a sebgyógyulás felgyorsítására is alkalmas.

A professzionális készülékekbe két féle TENS jel is beépítésre került. Egyrészt a High Tens, amely a kezelések komfort érzetének fokozásával az elérhető intenzitásszinteket emeli másrészt az Endorphin Tens, mely terápiás fájdalomcsökkentésre! vagy akár a mentális terhelések oldására! stressz kezelésekre is használható.

1. Karcsúsítás és súlycsökkentés
A program szekvenciák a metabolikus sebesség fokozásával segítséget nyújtanak a felesleges zsír rétegek elégetésében, miközben fokozza az izmok tónusát, behúzza azokat és feszesiti a laza bőrt.

2. Mély izomtónus fokozás
A program beállítások elérik azokat az izmokat is, amelyek normál módon még aktív tornával sem elérhetőek. Ezeknek a nagy testformáló izmoknak a megerősítése gyors és kitűnő testkarcsúsítási és építési eredményeket ad.

3. Izom kidolgozás
Az intenzív fizioszekvenciális stimuláció aerobikusan transzformál ja a kidolgozatlan izmokat, íveket hoz létre, erősít és átformáz a tökéletes alak és a fitt test elérése céljából.

4. Cellulitisz kezelés
A beállítások intenzív váltakozása elmasszírozza a felületi faggyú depozitokat, miközben az Ultratone Anti-Cellulit gél aktív hatóanyagai lejutnak a bőr mélyebb rétegeibe a hatás optimalizálása céljából. Eközben feszesiti, tonizálja, megemeli és karcsúsít ja a kezelt területeket.

5. Nyirokmasszázs
A program egy mélyreható, nyugtató masszázst utánoz és nyirokkeringést aktivizáló, pumpáló hatást hoz létre. A többlet szövetnedvek és méreganyagok. eltávoznak, méregtelenítve a szervezetet és csökkentve a hasi és boka területek duzzadtságát.

7. Mellemelés, karok és kezek
Egy ilyen kezelésből álló kúra csodálatos, feszesen gömbölyű hatást ad a dekoltázsterületnek és szilárdan tartja a mellet, miközben a mikroáram és a precíz jelek sorozatos változása megfiatalítja a mell és a kar bőrrétegeit.

8. Csípő, combok és popsi emelés és karcsúsítás
A mélyre hatoló impulzusok erőteljes és energetizáló sorozata kombinálva az Anti-cellulit beállításokat ideális program a "körte alak" hatás csökkentésére és a cellulitiszes depozitok elsimítására. 1 kezelés 35 percig tart!



                   Árak:     1 alkalom     1500 Ft

                                 10 alkalom 11000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése